A 3i Kft-t 1991-ben azzal a céllal alapítottuk, saját termékeket fejlesszünk ki és gyártsunk és ipari folyamatirányítási feladatokat oldjunk meg. Jelenleg 36 főnek adunk folyamatos, megbízható, magas szakmai színvonalat igénylő munkát, és alvállalkozóként több céget is foglalkoztatunk. Büszkék vagyunk eredményeinkre, sikeres projektjeinkre, folyamatosan megújuló fejlesztéseinkre, vevőink ragaszkodására.

Tisztelt Látogató!

A 3i Kft. nevében köszöntjük honlapunkon.
Cégünk folyamatosan működik már 25 éve. Az ipar olyan területeire gyártunk berendezéseket, mint az autóipar, gyógyszeripar, gumiipar, szilikátipar. Főbb tevékenységeink közé tartozik az ipari folyamatirányítás, energia felügyeleti rendszerek, termelésirányítási rendszerek, valamint vannak saját fejlesztéseink, amelyeket szintén az ipar különböző területein alkalmazunk sikeresen. Nem bízunk semmit a véletlenre, a tervezéstől a szerelésen át a helyszíni üzembehelyezésig mindent magunk csinálunk. Nagyon örülünk annak a ténynek, hogy a vevőink ragaszkodnak hozzánk, mindenkivel nagyon hosszú idő óta dolgozunk együtt. Minden erőnkkel arra törekszünk, hogy ez így is maradjon, a megrendelő és mi is úgy érezzük a jövőben is, hogy együttműködésünk mindkettőnk számára előnyös.
Honlapunkon sok hasznos információt talál, ha további kérdése van, keressen bennünket bizalommal!

A sikeres együttműködés reményében:
A 3i Kft. dolgozói

Minőség, tisztességes áron

Az általunk javasolt berendezések, eszközök megbízható minőségűek, legális úton érkeznek az országba. Célunk, hogy az adott árkategóriában a lehető legjobb áron megbízható minőséget biztosítsunk. Áraink tartalmazzák a berendezések házhoz szállítását, valamint azok üzembehelyezését is. Munkánkat az ISO 9001:2015 és az ISO 14001:2015 minősítés szerint végezzük.

Garancia, szerviz, karbantartás

Az általunk szállított berendezésekre minden esetben legalább 1 év garanciát vállalunk. Ha az általunk javasolt, nálunk vásárolt berendezés meghibásodik, akkor azt a helyszínen javítjuk meg. Kiszállási idő 24 óra, igény szerint ez rövidülhet. Szükség esetén cseregépről gondoskodunk. A berendezések szervizét, javítását a garanciális idő letelte után is elvégezzük, akár átalánydíjas szerződés, akár eseti javítás formájában.

Szakértelem

Dolgozóink az eltelt hosszú idő alatt komoly szakmai tapasztalatra tettek szert. A rohamosan fejlődő technikának megfelelően folyamatosan képzik magukat, hogy naprakész tudásukkal mindig az Önök rendelkezésére tudjanak állni.

Dolgozóink szakértelmét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy évek óta szállítunk speciális, általunk kifejlesztett elektronikus vezérlőberendezéseket a nagyon igényes amerikai piacra és nyugat európai piacra.

Egyéb szolgáltatások

Szaktanácsadás

Szakembereink segítenek Önöknek abban, hogy a megfelelő tudású, a feladatnak legjobban megfelelő berendezést választhassa.

Betanítás, oktatás, felhasználási javaslatok

Annak érdekében, hogy a nálunk vásárolt berendezések üzemeltetése problémamentes legyen, a felhasználóknak igény szerint oktatást, bemutatót tartunk.

Komplett rendszerek

Annak érdekében, hogy Önöknek ne kelljen sok céggel egyeztetnie, vállaljuk komplett rendszerek szállítását abban az esetben is, ha alvállalkozókat kell alkalmaznunk. Ha a nálunk vásárolt berendezéseket már meglévő rendszerben kívánják használni, segítünk azok rendszerbe illesztésében is.

Bővítések, felújítások

Ha a nálunk vásárolt berendezést az idő folyamán bővíteni, felújítani, cserélni szeretné, akkor a régi alkatrészeket visszavesszük, s Önök csak az árkülönbözetet fizetik.

Név: 3i Fejlesztő és Szolgáltató Kft.
Rövid név: 3i Kft.
Székhely:  6723 Szeged, Kollégiumi út 7/A.
Adószám: 10708455-2-06
Cégjegyzékszám:  CG 06-09-002012
Bankszámlaszám (HUF):  K&H Bank Zrt. 10402805-50526648-81491003
Bankszámlaszám (EUR): K&H Bank Zrt. 10402805-50526648-81491010 IBAN: HU 78 1040 2805 5052 6648 8149 1010 Swift: OKHBHUHB
Cég alapítás éve: 1991
Cég vezetői: Schreiner Attila ügyv. ig., Szilágyi Imre ügyv. ig.
Taglétszám: 2 fő természetes személy
Teljes létszám: 36 fő
Törzstőke: 8 millió Ft
Árbevétel (2016): 750 millió Ft
Minősítés: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015

3i Fejlesztő és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak színvonalát a vevői igényeknek és elvárásoknak megfelelően kívánja alakítani. Ezért határoztuk el – dolgozóink belső meggyőződésétől vezérelve – MSZ EN ISO 9001:2015 szerinti minőségirányítási rendszerünk működtetését, és folyamatos fejlesztését.

Fontosnak tartjuk tevékenységünk során a környezet védelmét és a megelőzés elvének alkalmazását. Ennek érdekében MSZ EN ISO 14001:2015 szerinti környezetközpontú irányítási rendszert működtetünk. Célunk környezetközpontú irányítási rendszerünk folyamatos fejlesztése, és környezeti teljesítményünk növelése.

Politikánk megvalósítása érdekében a következő elveket alkalmazzuk:

  • Feladatunk vevőink, megrendelőink igényeinek rugalmas kielégítése, megelégedettségük folyamatos növelése, versenyképességünk és tevékenységünk állandó javítása által.
  • Központi koncepciónk a gazdaságos működés kialakítása és termékeink megbízhatóságának növelése, a környezeti teljesítményünk növelése mellett.
  • Minden dolgozónktól elvárjuk, hogy állandó célja legyen saját munkájának javítása, mások munkájának segítése, a környezet védelme, és a minőség- és környezetirányítási célok elérésében való közreműködés.
  • Fejlesztési és a gyártási folyamatok során elsődleges szempont a kitűzött minőséggel kapcsolatos célok megvalósítása, és az életciklus személetnek alkalmazása, a hulladékminimalizálás elvének alkalmazásával.
  • Minden esetben olyan szállítók kiválasztása mellett döntünk, akik megbízhatóan feldolgozható, jó minőségű alapanyagot, terméket kínálnak, és betartják a környezetvédelmi előírásokat.
  • 3i Fejlesztő és Szolgáltató Kft. vezetői elkötelezettek a minőségpolitika és környezeti politika folyamatos fejlesztése és megvalósítása mellett.
  • A minőségjavítási és környezetvédelmi tevékenység szisztematikus és folyamatos végzése minden munkatársunkkal szemben kötelezően elvárt feladat.
  • Az irányítási rendszer követelmények ismerete cégünk munkatársai számára minden szinten alapkövetelmény, amelyet oktatási programok segítenek elő.
  • Tevékenységünk során kiemelt jelentőségű a törvényi és egyéb követelmények megismerése, értelmezése és betartása.

Cégünk számára fontos, hogy jól működő vállalkozásként hozzájáruljon a város működésének fenntartásához, értékeinek gyarapításához, valamint a rászorulók megsegítéséhez.

Megalakulása óta minden évben lelkes támogatói vagyunk a Szegedi Nemzeti Színház legjobbjait elismerő Dömötör díjnak.

A cég megalakulása óta minden évben támogatta a rászorulókat. Az évek folyamán nagyon sok alapítványt támogattunk, amelyek többsége kórházi eszközbeszerzésre fordította adományunkat, de jutott a hátrányos helyzetben lévő beteg gyerekek gondozására is. Az utóbbi években az Országos Mentőszolgálatot, és a koraszülött mentőket támogattuk adományainkkal.

Az országok közötti kapcsolatok elmélyítése érdekében az SZTE szervezésében külföldi gyakornokot foglalkoztattunk. Részt veszünk a duális képzésben, és gyakorlati képzőhelyünkön technikusokat fogadunk.

A természet védelme érdekében bevezettük az ISO 14001:2015 szabmányt.

Támogatjuk, ösztönözzük kollégáink szakmai továbbképzését. Lehetőséget biztosítunk, anyagilag támogatjuk a munkaidő alatti tanfolyamokon való részvételt, egyetemi tanulmányok folytatását. Rendszeres testmozgási lehetőséget és sportnapokat szervezünk dolgozóink és családtagjaik részére. Hagyománnyá vált a Télapó ünnepség, ahol munkatársaink gyerekeinek szerzünk egy kis meglepetést.

1991 A megalakulás éve.
1992 A tényleges munka megkezdése a számítástechnikai részleg elindításával.
1993 Elindul az ipari elektronika, elkészül a Pt93-as üzemanyagkút vezérlő terminál, melyekből sok még jelenleg is működik.
1994 Elkészül az ST94 vezérlő, amelyből több mint száz darabot exportáltunk Amerikába.
1995  A Tisza Volán Rt. Részére kifejlesztjük az üzemanyagkút vezérlő rendszert, az autóbuszokat RF-es azonosítókkal látjuk el. Jelenleg minden buszukon van ilyen fedélzeti egység. Folyamatos folyamatirányítási munkák a QNX alapú SIRIUS rendszerrel a Biogálnál Rt-nél és az SKW-nál. Megvásárlásra kerül a cég jelenlegi telephelyéül szolgáló ház alsó szintje. 
1997 Elkészül az első IDAP, amelynek módosított változatát ma is gyártjuk. Elindul az alagútkemencék vezérlése az Alföld Porcelánnál és a Burton Aptánál.
1999 Bevezetésre kerül az ISO minőségirányítási rendszer.
2000 Megvásárlásra kerül a ház felső szintjének másik fele.
2001 A telephely teljes felújítása, új műhely építése. A Cimplicity SCADA első alkalmazásai a GE Hungary Zrt-nél.
2003 Kiépül Szegeden egy tömegközlekedés előnyben részesítő rendszer, az országban elsőként. Megkötjük eddigi legnagyobb értékű üzletünket a MOL-lal a gázátadók PLC-s vezérlésére.
2004-2009 Folyamatos mérésadatgyűjtési, folyamatirányítási munkák az Alpharmánál, Imerysnél, Phoenix Rubbernél. 2009-ben befejeztük a Xellia Kft. RB-s üzem irányítástechnikáját (HPLC-k, RO-k, Reaktorok, Kromatográfok, stb.)
2009 Elkészül az Axellia kísérleti kisüzem, ez a cég eddigi legnagyobb szakmai kihívása. Három nyertes pályázata van ez évben a cégnek.
2011 Mi készítjük a szentgotthárdi Opel-gyár emulzió-regeneráló rendszerének folyamatirányítását a General Motors szigorú szabványainak megfelelően.
2012 Belevágunk a cég történetének eddigi legnagyobb vállalkozásába, emulzió regeneráló rendszereket szállítunk a BMW-hez Birminghambe, és a Ford-hoz Bordeaux-ba.
2013 A Mayfran Limburg B.V. alvállalkozójaként emulzió-regeneráló rendszereket és konvejor vezérléseket szállítunk a Jaguar-Land Rover gyárba.
2014 Folyamatosan dolgozunk az autóiparban külföldön és belföldön egyaránt, az elvégzett munkáinkról nagyon jó visszajelzéseket kapunk. Eljutunk Oroszországba, az elabugai Ford gyárba, ahol emulzió szűrőrendszereket telepítünk.
2016 Új országokba jutunk el, pl. Kína, Finnország, Banglades.  Befejeztük a 3i Kft. legnagyobb gépcsoport irányítástechnika fejlesztését, gyártását és telepítését: a ContitechMorocco acélbetétes heveder gyártó gépsort
2017 Az eddigi legtávolabbi munkánk: INA Irapuato Mexikó.Befejeztük a Xellia Kft. új RB-s üzemének komplett irányítástechnikáját.

Munkatársaink