Magunkról » Történetünk

1991

A megalakulás éve.

1992

A tényleges munka megkezdése a számítástechnikai részleg elindításával.

1993

Elindul az ipari elektronika, elkészül a Pt93-as üzemanyagkút vezérlő terminál, melyekből sok még jelenleg is működik.

1994

Elkészül az ST94 vezérlő, amelyből több mint száz darabot exportáltunk Amerikába.

1995

A Tisza Volán Rt. Részére kifejlesztjük az üzemanyagkút vezérlő rendszert, az autóbuszokat RF-es azonosítókkal látjuk el. Jelenleg minden buszukon van ilyen fedélzeti egység. Folyamatos folyamatirányítási munkák a QNX alapú SIRIUS rendszerrel a Biogálnál Rt-nél és az SKW-nál. Megvásárlásra kerül a cég jelenlegi telephelyéül szolgáló ház alsó szintje.

1997

Elkészül az első IDAP, amelynek módosított változatát ma is gyártjuk. Elindul az alagútkemencék vezérlése az Alföld Porcelánnál és a Burton Aptánál.

1999

Bevezetésre kerül az ISO minőségirányítási rendszer.

2000

Megvásárlásra kerül a ház felső szintjének másik fele.

2001

A telephely teljes felújítása, új műhely építése. A Cimplicity SCADA első alkalmazásai a GE Hungary Zrt-nél.

2003

Kiépül Szegeden egy tömegközlekedés előnyben részesítő rendszer, az országban elsőként. Megkötjük eddigi legnagyobb értékű üzletünket a MOL-lal a gázátadók PLC-s vezérlésére.

2004-2009

Folyamatos mérésadatgyűjtési, folyamatirányítási munkák az Alpharmánál, Imerysnél, Phoenix Rubbernél.

2009

Elkészül az Axellia kísérleti kisüzem, ez a cég eddigi legnagyobb szakmai kihívása. Három nyertes pályázata van ez évben a cégnek.

2011

Mi készítjük a szentgotthárdi Opel-gyár emulzió-regeneráló rendszerének folyamatirányítását a General Motors szigorú szabványainak megfelelően.

2012

Belevágunk a cég történetének eddigi legnagyobb vállalkozásába, emulzió regeneráló rendszereket szállítunk a BMW-hez Birminghambe, és a Ford-hoz Bordeaux-ba.

2013

A Mayfran Limburg B.V. alvállalkozójaként emulzió-regeneráló rendszereket és konvejor vezérléseket szállítunk a Jaguar-Land Rover gyárba.

2014

Folyamatosan dolgozunk az autóiparban külföldön és belföldön egyaránt, az elvégzett munkáinkról nagyon jó visszajelzéseket kapunk. Eljutunk Oroszországba, az elabugai Ford gyárba, ahol emulzió szűrőrendszereket telepítünk.