Magunkról » Minőségpolitika és környezeti politika

MINŐSÉGPOLITIKA ÉS KÖRNYEZETI POLITIKA

3i Fejlesztő és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak színvonalát a vevői igényeknek és elvárásoknak megfelelően kívánja alakítani. Ezért határoztuk el - dolgozóink belső meggyőződésétől vezérelve - MSZ EN ISO 9001:2015 szerinti minőségirányítási rendszerünk működtetését, és folyamatos fejlesztését.

Fontosnak tartjuk tevékenységünk során a környezet védelmét és a megelőzés elvének alkalmazását. Ennek érdekében MSZ EN ISO 14001:2015 szerinti környezetközpontú irányítási rendszert működtetünk. Célunk környezetközpontú irányítási rendszerünk folyamatos fejlesztése, és környezeti teljesítményünk növelése.

Politikánk megvalósítása érdekében a következő elveket alkalmazzuk:

  • Feladatunk vevőink, megrendelőink igényeinek rugalmas kielégítése, megelégedettségük folyamatos növelése, versenyképességünk és tevékenységünk állandó javítása által.

  • Központi koncepciónk a gazdaságos működés kialakítása és termékeink megbízhatóságának növelése, a környezeti teljesítményünk növelése mellett.

  • Minden dolgozónktól elvárjuk, hogy állandó célja legyen saját munkájának javítása, mások munkájának segítése, a környezet védelme, és a minőség- és környezetirányítási célok elérésében való közreműködés.

  • Fejlesztési és a gyártási folyamatok során elsődleges szempont a kitűzött minőséggel kapcsolatos célok megvalósítása, és az életciklus személetnek alkalmazása, a hulladékminimalizálás elvének alkalmazásával.

  • Minden esetben olyan szállítók kiválasztása mellett döntünk, akik megbízhatóan feldolgozható, jó minőségű alapanyagot, terméket kínálnak, és betartják a környezetvédelmi előírásokat.

  • 3i Fejlesztő és Szolgáltató Kft. vezetői elkötelezettek a minőségpolitika és környezeti politika folyamatos fejlesztése és megvalósítása mellett.

  • A minőségjavítási és környezetvédelmi tevékenység szisztematikus és folyamatos végzése minden munkatársunkkal szemben kötelezően elvárt feladat.

  • Az irányítási rendszer követelmények ismerete cégünk munkatársai számára minden szinten alapkövetelmény, amelyet oktatási programok segítenek elő.

  • Tevékenységünk során kiemelt jelentőségű a törvényi és egyéb követelmények megismerése, értelmezése és betartása.