Magunkról » Miért éppen a 3i?

Minőség, tisztességes áron

Az általunk javasolt berendezések, eszközök megbízható minőségűek, legális úton érkeznek az országba. Célunk, hogy az adott árkategóriában a lehető legjobb áron megbízható minőséget biztosítsunk. Áraink tartalmazzák a berendezések házhoz szállítását, valamint azok üzembehelyezését is. Munkánkat az ISO 9001:2015 és az ISO 14001:2015 minősítés szerint végezzük.

Garancia, szerviz, karbantartás

Az általunk szállított berendezésekre minden esetben legalább 1 év garanciát vállalunk. Ha az általunk javasolt, nálunk vásárolt berendezés meghibásodik, akkor azt a helyszínen javítjuk meg. Kiszállási idő 24 óra, igény szerint ez rövidülhet. Szükség esetén cseregépről gondoskodunk. A berendezések szervizét, javítását a garanciális idő letelte után is elvégezzük, akár átalánydíjas szerződés, akár eseti javítás formájában.

Szakértelem

Dolgozóink az eltelt hosszú idő alatt komoly szakmai tapasztalatra tettek szert. A rohamosan fejlődő technikának megfelelően folyamatosan képzik magukat, hogy naprakész tudásukkal mindig az Önök rendelkezésére tudjanak állni.

Dolgozóink szakértelmét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy évek óta szállítunk speciális, általunk kifejlesztett elektronikus vezérlőberendezéseket a nagyon igényes amerikai piacra és nyugat európai piacra.

Egyéb szolgáltatások

Szaktanácsadás

Szakembereink segítenek Önöknek abban, hogy a megfelelő tudású, a feladatnak legjobban megfelelő berendezést választhassa.

Betanítás, oktatás, felhasználási javaslatok

Annak érdekében, hogy a nálunk vásárolt berendezések üzemeltetése problémamentes legyen, a felhasználóknak igény szerint oktatást, bemutatót tartunk.

Komplett rendszerek

Annak érdekében, hogy Önöknek ne kelljen sok céggel egyeztetnie, vállaljuk komplett rendszerek szállítását abban az esetben is, ha alvállalkozókat kell alkalmaznunk. Ha a nálunk vásárolt berendezéseket már meglévő rendszerben kívánják használni, segítünk azok rendszerbe illesztésében is.

Bővítések, felújítások

Ha a nálunk vásárolt berendezést az idő folyamán bővíteni, felújítani, cserélni szeretné, akkor a régi alkatrészeket visszavesszük, s Önök csak az árkülönbözetet fizetik.